Πρόσκληση στο 2ο Φεστιβάλ παιδικών παραδοσιακών χορών του Λ.Ε.Β.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια σοβαρή και ποιοτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας με μοναδικό στόχο την προβολή, διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Βέροιας, έχονταs στο ενεργητικό του 30 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Ημαθίας, συνεχίζει και φέτος, με την πραγματοποίηση για δεύτερη φορά μιας ιδιαίτερης εκδήλωσης.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να διοργανώσει μια διήμερη γιορτή πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Μαρτίου στην πόλη της Βέροιας και θα περιλαμβάνει Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις (ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ). Το Σάββατο η ώρα έναρξης είναι στις 12μμ και την Κυριακή στις 11.30 πμ.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν περισσότερα από 600 παιδιά από επιλεγμένους αξιόλογους και ιστορικούς πολιτιστικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα καθώς και ιδιώτες – φορείς που ασχολούνται με το χώρο της παράδοσης και του πολιτισμού.

Η επιτυχία και η απήχηση της εκδήλωσης είναι δεδομένη λόγω της μοναδικότητάς της, της άρτιας οργάνωσης, της πολύπλευρης και πανελλήνιας εμβέλειας διαφήμισης και της κατάθεσης ψυχής που γίνεται σε κάθε εκδήλωσή μας.

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε πιστεύουμε πως τέτοιες ποιοτικές πολιτιστικές δραστηριότητες αποτελούν μια ανάσα ψυχαγωγίας και διέξοδο από την κρίση, αποπνέοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας καθώς δίνει ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης στα παιδιά που παίρνουν τη σκυτάλη για τη συνέχιση της παράδοσης.

Η Παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Προπώληση Εισιτηρίων θα γίνει:

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, ώρα : 2μμ- 5μμ

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, ώρα 7μμ – 9μμ και

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, ώρα: 7μμ – 9μμ.

Στο γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Εισιτήρια θα διατεθούν και τις ημέρες του Φεστιβάλ στο Χώρο Τεχνών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

ΤΟ Δ.Σ.