Η κοπή της βασιλόπιτας του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας

pita

Φέτος σκεφτήκαμε να συνενώσουμε το κόψιμο της πίτας με τον ετήσιο χορό μας , να κάνουμε ένα γλέντι για όλη την οικογένεια. Πιστεύουμε ότι το πετύχαμε… Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 το μεσημέρι στο Αιγές Μέλαθρον καταφέραμε να ενώσουμε παιδιά, γονείς, παππούδες και φίλους του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας σε ένα παραδοσιακό γλέντι με πολύ κέφι, ζωντάνια και χαρά.
Υπό τον ήχο των παραδοσιακών οργάνων της οικογένειας Ψαθά αλλά και του υπέροχου Δασκάλου μουσικής Σάββα Αλτή με των συνεργατών του καμαρώσαμε τόσο τους μικρούς μας χορευτές που άνοιξαν την εκδήλωση όσο και τους μεγάλους φίλους μας που συνέβαλλαν στην επιτυχία της.
Ευχαριστούμε θερμά το Στρατηγό , το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κκ Παντελεήμονα με τη συνοδεία του για την τιμή που μας έκανε να ευλογήσει και να κόψει τη βασιλόπιτά μας καθώς και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και τόσα χρόνια στέκεστε στο πλευρό μας και να μας στηρίζετε απολαμβάνοντας τις εκδηλώσεις μας και δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε.

pita2

pita1