Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο 8ο δημοτικό σχολείο Βέροιας

FB_IMG_1701455061178

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, μέλη του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος ” Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας ντύνει τα νιάτα του τόπου μας” έντυσαν με παραδοσιακές φορεσιές από την Ιματιοθηκη του Λυκείου, μαθητές και μαθήτριες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας καθώς και 2 παιδιά του ειδικού Σχολείου το οποίο συστεγάζεται με το 8ο Δημοτικό.

Τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν την παρουσίαση των φορεσιών και την ενημέρωση που έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. σε ότι αφορά τη χρήση και την ιστορία της καθεμιάς από αυτές, έκαναν ερωτήσεις στις κυρίες του Διοικητικού συμβουλίου και τραγούδησαν κάποια παραδοσιακά τραγούδια υπό την καθοδήγηση της κυρίας Ελένης Αναγνώστου.
Η Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας ευχαριστούν θερμά τον Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου κύριο Μήτκα Κυριάκο καθώς και το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό της σχολικής μονάδας για την άριστη συνεργασία και τη θερμή υποδοχή.