Ευχαριστήριο

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων της Βέροιας ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσοι παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Αιγές Μέλαθρον το Σάββατο 27-1-2024. Ο λαός της Βέροιας στέκεται πάντα συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε εκδήλωσή μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος και για άλλη μια χρονιά ευλόγησε τη βασιλόπιτά μας , αλλά και για για το πατρικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει σε όλες τις σημαντικές ή και δύσκολες στιγμές του Λ.Ε.Β.

Θερμά ευχαριστούμε το βουλευτή Ημαθίας κ. Βασίλη Κοτίδη, την Αντιπεριφερειάρχη κ.Συρμούλα Τζήμα, τον Εκπρόσωπο του Στρατηγού, Συνταγματάρχη κ. Κουτσαντά Χρήστο, την επίτιμη Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας κ. Αλκμήνη Γαλανοπούλου – Μπεμπέτσου για την παρουσία τους και τον έντυπο κι ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή.

Θερμότατες τέλος οι ευχαριστίες μας προς το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιατζίδη, που χάρη στην πολιτική του βούληση και τις συνεχείς του προσπάθειες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το ΛΕΒ αποκτά ένα σπίτι αντάξιο της ιστορίας του .

 

Το Δ.Σ.